den första skolan.

folk har alltid pratat om att inleda en skola, skolan, den inhemska adeln många smeknamn som avses, men globalt, mest berömda brittiska eton.av kung henrik vi skolan grundades i 1440, har varit i 57 år, även om det är en skola, men det är privata.henry och jag hoppas att den här skolan för att erbjuda kostnadsfri utbildning för fattiga studenter. skolan har också använts som en förberedande skola i king ’s college i cambridge, men på 1600 – talet blev hierarkier, men endast för adelsmän och öppna.

eton college i london 20 mil utanför staden ligger i windsor, buckinghamshire, themsen, med den brittiska kungafamiljen berömda windsor castle ses på andra sidan floden, som tillsammans kallas england två pärla.eftersom skolan odlade många kändisar här eliten och att det därför också är känd för &#8221 vagga &#8221, herrn.

ett avslappnat och vanliga skolor i olika europeiska och amerikanska skolan från ingången till examen. alla är öppna ”eliten”.

skolsystemet i sex år, student accepterar alla strikt militär förvaltning, genomföra internatskola, klass, personligt, äta, sport och rekreation i sovsalen som en enhet med gemensam verksamhet.

när det gäller undervisning, eton är en utmärkt lärare, en unik undervisningsmaterial, separata undervisning för undervisning.i ett försök att i största möjliga utsträckning i att utveckla sin potential.

skolan har också en strikt klädkod, oavsett årstid väder, måste ha en enhetlig smoking till skolan.

dessutom har skolan också olika befattningar, i olika grad och äran av att de olika kläder, vinnare av bästa eleverna överlägsenhet, full av känsla för ära.det skulle kosta en skoluniform ner tusentals pund.

matsalen är i form av en buffé, näringsrik (kungen stipendium med undantag för restauranger, där delar av palatset efter 1500 – talet rätter recept).

skolan har också ägnat särskild uppmärksamhet åt sport, nästan varje dag i sport.dess förespråkande av stränga spartanska utbildning, men kan finslipa sin vilja.eaton särskilda sportevenemang mod och även oförskämd.skolan i hopp om att låta dessa ädla pojkar har man styrka och mod.

naturligtvis är det elegant och romantiska eaton ro.- det brukar i eaton, inte bara för att delta i firandet av medlemmar av den brittiska kungafamiljen och adeln, och ibland även kommer också att närvara.det är bara sven studenter möjlighet att visa värdighet.

med en unik elitutbildning läge omkring år 250, eton akademiker, med mer än 70 ledamöter kan komma in i oxford, cambridge, 70% av världens universitet.naturligtvis inträdeskrav ovanligt, förutom ca 3 miljoner pund per år för studier utomlands måste också delta i det övergripande testet.vanliga människor kan bara åskådare, även medelklassen inte intresserade.

även om de är ”ädla”, men de flesta är fortfarande tonåringar, en typ av oundvikliga, hundra år gamla skrivbord från skolan i dörren och visade.