nio hundra år gamla lära dig hur lätt att leva i 100 år!

enligt cnn (cnn) i södra italien, som hade ett namn på assia stan rowley (Acciaroli) som kallas ”livslängd” stad ”, ungefär en tiondel av stadens invånare är äldre än 100 år.i år Luigina   Vigiconte 101 år gammal. hennes liv är ”måste ha en positiv inställning, inte blir bitter, för att vara artig.

vincenzo   103 år Baratta hemligheten med att dela i två: en om mat äter en måltid för varje dag, och för det andra, eftersom han hade träffat många kvinnor, vilket gör att han har haft en ung stat.i kosten, och många av de äldre att leva skilda åsikter.giuseppe (giuseppe, 94 år gammal att ”äta mindre 81 år gammal catalina, men caterina) säger att han alltid älskar verkligen kött, glass och godis.

”låt oss har varit upptagen tillstånd, inte är trött på” är anna   格雷维纳 (anna   Gravina) hålls av hälsoskäl, och hon är 96 år gammal.giuseppe är också den uppfattningen, att varje dag kommer han att ta hand om sig själv i sin trädgård. trädgården odling av frukt och grönsaker, och allt, tomater, paprika, citroner och apelsiner…

du år 98 år, är en före detta sjöman, han tror att han kan leva länge, eftersom han aldrig druckit alkohol eller kaffe eller röka.på grundval av en stad på usa: s äldsta gamla forskning, dietister 季斯 (Ancel   keys) för det första att lägga fram ”medelhavsdieten” år 2004, där han särskilt assia rory stan besökte flera hundra år gamla.

87 år gammal maria del     Prete) kommer att leva med en sammanfattning av skälen till två – ”att äta rå mat”, ”snart står”.- kocken delia (säsong   delia Morinelli) är också mycket uppmärksamma diet, hon skulle aldrig köpa kött och äter främst tomater, lök, lagerblad, oliver, sardiner, zucchini, morot, selleri och så vidare.

luigi i 98 år gammal, var en bonde, han tror att hemligheten – – vill du sluta jobba i dag, drick lite vin.den genomsnittliga livslängden för italienarna i 82 år gammal, de gillar lokala färsk frukt och grönsaker, som också brukar prata om mat i fråga.

94 år 瓦萨洛 (giuseppe   Vassallo) ”, sa bor i en vacker omgivning, och har sin egen trädgård, kan leva länge.kan man säga att den italienska nationella hälso – och sjukvårdssystemet som den bästa i europa.på italienska åsikt, genom att arbeta hårt, utmattad för att få framgång i livet och inte har någon betydelse.

hektiska liv, avstå från att äta och dricker aldrig pascal (Cleonice livsstil för att få leva hälsosamt   pascale) 87 år gammal.”medelhavsdieten är en ljus och hälsosam diet, med naturliga näringsämnen som grund, betonade att äta mer frukt och grönsaker, fisk och intag av kolhydrater med måtta.

vi delar också antonio livslängd till några speciella hemlighet.antonio (antonio) år 101 år gammal, han vill inte prata om kost, säger att han kan leva upp till 101 år gammal och är på grund av sin vackra fru amina (amina) sällskap.amina 93 år gammal. det gamla paret kan komma ihåg att två personer med lite.åsikt, känslomässig och en hälsosam livsstil är dessa centenarians hemligheten med lång livslängd.