Äckligt! Virgin äter avföring? Japanska köket för underbar mun

tal om särskild, speciell äta kultur, vi tänker på Japan ö Idag små kommer att dela med dig tre stora ondska det lokala köket –

1. Kvinna kropp Sheng

namnet antyder, är den nakna kroppen som geisha lastningsanordningen
.
Screening är utbildning geisha processen mycket noggrann, måste ha en jungfru, huden smidig, vit, välväxt och andra villkor Cheap Cigars! Traditionella utbildningsmetoder i de sex poäng vardera placerade ett ägg av den kvinnliga kroppen, som ligger fortfarande fyra timmar senare
ägg är fortfarande på plats.
Men ofta finns det två typer av utvärdering fest, vissa kunder tror att kroppen värms sashimi smakar inte bra, men också föreslagit att lukten provsmakning mat Cigar Store kvinnliga kroppen doft blir glada.

5-1F103113Z4Y4
5-1F1031139344482. guldpartiklar jämfört med guld korn måltid måltider

sa kvinnliga kroppen Sheng verkligen super liten väska! För att möta önskan större, mer onda manliga gäster, några av de bästa klubbarna i Japan, kommer att strikt screening flera 13 till 15
årig flicka, och dessa flickor måste vara oskulder! restaurang skickar plocka sin avföring, och serveras med en mängd värdefulla kryddor, efter matlagning stekt stekt, gjort bollar, blev VIP-gäster mun ”
Golden grain måltid. ”

process och förbereda rätter ”Golden grain”, kommer flickorna först krävas för att kontrollera en veckolång diet och livsstil under denna period, kommer de att bli föremål för strikt kontroll, att äta saker dietister conditioning.

5-1F1031140113G3. levande mat

denna maträtt är inte riktigt människoätande vänner ~ Hej anordnade operationsbordet restaurangbord skulle se ut, sedan lägga maten sammansättningen av den mänskliga kroppen modell, tillverkad av organ, när gästerna giljotinen, kommer det att finnas en simulering
blodflödet – att möta gäster blodiga visuell njutning

5-1F1031141135c5-1F10311394H27 min Gud varje dag – Plötsligt Xiao Bian förstod inte orienteringen av den japanska dieten – men det är för det japanska folket, äta är inte bara helt enkelt för att fylla magen
bara, det är ett nöje! bara fylla sina sinnen verkligen våga inom hey hey hey ~