10 -årig pojke hävdade att 1930 var han en reinkarnation av Hollywood skådespelare

USA Oklahoma State 5-årig pojke insisterade på att deras förflutna är en Hollywood skådespelare, hade hans mamma inte trott, men bekräftelse hittades, helt i linje med det faktum att sonen, och innehållet är mycket detaljerad, och inte som nonsens.

pojke som heter Ryan Hammons 4 år gammal började han ridas mardrömmar, tills han var 5 år gammal mamma att anförtro sig, säger att ”han hade en annan person.”

mor Cyndi ursprungligen inte tro, men son till en enorm mängd för att beskriva tidigare erfarenheter runt om i världen, i samarbete med den sexiga skådespelerskan Rita Hayworth, Broadway dans och annat förde Jie, inget som en 5-årig barn kunde komma ut i onödan.

Marty-Martin-reincarnation2-550x412

Christian, inte tror på reinkarnation Cyndi hade sagt, men en detaljerad beskrivning av son, så hon har rubbats.
Hon gick till biblioteket för att hyra

skeptisk läst Hollywood Memorial böcker, när en sida tur, hennes son, som pekar på ett foto som det här är jag, jag är mannen, och huvudpersonen är en 1964 fotografi av död Hollywood extras Marty
martyn.

barn psykiater Dr Jim Tucker på Ryans ”reinkarnation säga” förvånad, han kunde inte tro att ett barn ensam foto, sköts så detaljerat innehåll, och kontrollera under dessa innehåll och faktiskt var i linje med Marty
situation, händelsen verkligen behöver en förklaring.